Egy könnyű, gyümölcsös desszert egy nyári vacsora befejezéséhez isteni megoldás. A málna könnyű gyümölcsössége
felfrissíthet az étkezés végén. Nem csak maciknak!
Hozzávalók
- 1 maroknyi friss málna
- tejszínhab
- mogyorós, csokis müzli
Elkészítés:
Fogjunk egy csinos poharat, majd halmozzunk egy müzliréteget az aljára. Erre szórjunk néhány szem málnát, s végül jöhet a tejszínhab.
A rétegeket addig ismétejük, míg a pohár meg nem telik. Tetejét díszítsük tejszínhabbal és egy szem friss málnával.
Hmm... mennyei! Egyszerre krémes, ropogós, csokis, gyümölcsös. Egy falat mennyország!
Tipp: érdemes a tejszínhabot jól lehűteni, úgy kevésbé válik folyós állagúvá. Mi túl falánkak voltunk. :-)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése