4/27/2012

Variáció rántottára

Hogy az együtt elköltött reggelik megmaradjanak az általunk nagyra értékelt változatosság és színesség jegyében, újra és újra kreatív újdonságokkal rukkolunk elő párommal, hogy meglepjük egymást. Én ezúttal ezzel a meglepetéssel készültem.

Hozzávalók:
  • 2 tojás
  • 100 g füstölt pácolt sonka
  • 0.5 dl tej
  • só, bors
  • ízlés szerint reszelt sajt
  • olaj
  • 2 db magos, barna mini bagett

Elkészítés:

A sonkát feldaraboljuk, a sajtot lereszeljük és hozzákeverjük a felvert, tejjel kevert tojásokhoz, amit sóval, borssal ízesítünk.
Kevés olajat hevítünk egy serpenyőben, majd hozzáadjuk a tojásos masszát és ízlés szerint elkészítjük a rántottánkat. 
A minibagetteket sütőbe tesszük és megsütjük. Ha elkészült, félbe vágjuk majd megtöltjük a rántottával és a forró szendvicssütő két lapja közé tesszük, hogy jól átpiruljon.
A maradék rántottából kis halmot építünk a tányéron, erre helyezzük a szendvicseinket. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése